Σύλληψη του προέδρου της e-shop.gr για χρέη στο Δημόσιο

You are currently viewing Σύλληψη του προέδρου της e-shop.gr για χρέη στο Δημόσιο

Ο πρόεδρος του e-shop.gr συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για χρέη προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα ο 39-χρονος Συμεών Μαυροειδής, νόμιμος εκπρόσωπος της e-shop.gr,  συνελήφθη στο Μαρούσι για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 9.959.583 ευρώ. Ο συλληφθείς έχει ήδη οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφης είχε απονείμει στον κ. Μαυροειδή για την εταιρεία του το βραβείο επιχειρηματικότητας Κούρος 2008.

Δυστυχώς οι καιροί είναι δύσκολοι και αν η οικονομική κατάσταση συνεχίσει με αυτούς τους πτωτικούς ρυθμούς ίσως η παραπάνω είδηση να μην αποτελεί εξαίρεση στον κλάδο των Ελληνικών επιχειρήσεων τεχνολογίας, αλλά τον κανόνα, κάτι που βεβαίως απευχόμαστε.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση