Στο μισό η τιμή για iPhone 5, HTC One και άλλα smartphones

You are currently viewing Στο μισό η τιμή για iPhone 5, HTC One και άλλα smartphones

Σε προσφορά με 50% έκπτωση για περιορισμένο χρονικό διάστημα διατίθενται κορυφαία smartphones όπως το iPhone 5, το HTC One αλλά και το Samsung Galaxy S4.

Μην κάνετε όρεξη όμως μιας και η προσφορά αφορά τις τιμές καταλόγου για όλα τα smartphones που προσφέρει η AT&T στις ΗΠΑ με τιμές από 99 έως και 199,99 δολάρια.

Η προσφορά περιλαμβάνει τα iPhone 5, iPhone 4S, HTC One, BlackBerry Z10, Samsung Galaxy S4 και αρκετά ακόμα smartphones. Ο πελάτης υπογράφει συμβόλαιο 2 ετών και δεν χρειάζεται να πάει σε κάποιο κατάστημα μιας και η διαδικασία γίνεται online, ενώ θα πρέπει να αποσύρει το παλιό του τηλέφωνο το οποίο δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο σε ηλικία από 3 έτη.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση