Τα smartphones της LG σάρωσαν τα iF Design Awards

You are currently viewing Τα smartphones της LG σάρωσαν τα iF Design Awards

Συνολικά επτά smartphones της LG έλαβαν βραβείο στα International Forum (iF) Design Awards. Μεταξύ των συσκευών που έλαβαν βραβείο ήταν το LG Optimus G και το LG Optimus L9.

Άλλα smartphones της LG που έλαβαν βραβείο ήταν το LG Optimus LTE 2, το LG Lucid 4G, το οποίο είναι μια παραλλαγή του Optimus LTE σχεδιασμένο για την Verizon στις ΗΠΑ, το LG Optimus L7, το LG Optimus Life αλλά και το LG Smart Dongle το οποίο εφόσον εξοπλίσει τις Smart TV της Κορεατικής εταιρείας τους δίνει δυνατότητες ασύρματης πρόσβασης.

Η τελετή απονομής των βραβείων 2013 iF Design θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου στο Μόναχο.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση