Τι έψαξαν οι Έλληνες χρήστες στο skroutz.gr το Νοέμβριο

You are currently viewing Τι έψαξαν οι Έλληνες χρήστες στο skroutz.gr το Νοέμβριο

Το skroutz.gr οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, το γνωρίζεται και μάλιστα καλά αφού σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε προϊόντα και να ελέγξετε τις τιμές διάθεσης τους σε πολλά διαφορετικά καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έψαξαν τον προηγούμενο μήνα οι Έλληνες χρήστες.

Οι Έλληνες χρήστες που χρησιμοποίησαν την υπηρεσία από το κινητό τους έφτασαν τις 523.496 χρήστες σε σύνολο 2.229.155 χρηστών. Συνολικά πραγματοποίησαν περισσότερες από 6,2 εκατομμύρια αναζητήσεις.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση