VDSL στα 50 Mbps από σήμερα στη Wind

You are currently viewing VDSL στα 50 Mbps από σήμερα στη Wind

Από σήμερα η Wind προσφέρει στους double play πελάτης της τη δυνατότητα VDSL γραμμής με ταχύτητες έως 50 Mbps και μικρό επιπλέον κόστος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Wind  από σήμερα οι πελάτες της εταιρείας με πακέτα Wind Double Play [L, M, S], Wind One [M, L, XL-σταθερή] και Wind Business Double Play έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ως πρόσθετη υπηρεσία γραμμή VDSL ταχύτητας έως 50 Mbps και επιπλέον κόστος 10 ευρώ στο πάγιο.

Η τιμή είναι μέρος προσφοράς της εταιρείας μιας και η κανονική τιμή είναι διπλάσια.

Καλή αρχή από εμάς.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση