3GB LPDDR3 μνήμη στα 20nm από την Samsung

You are currently viewing 3GB LPDDR3 μνήμη στα 20nm από την Samsung

Ξεκίνησε ήδη, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η παραγωγή μνήμης LPDDR3 στα 20nm από την Samsung, μνήμη που θα φιλοξενούν οι συσκευές επόμενης γενιάς σε “πακέτα” των 3GB

SamsDRAMad

Η μνήμη θα είναι κατασκευσμένη να λειτουργεί με πολύ μικρές απαιτήσεις, από πλευράς ενεργειακής κατανάλωσης, σε πάχος όχι μεγαλύτερο από αυτό των 0.8mm και φιλοδοξεί να γίνει το μεγάλο “όπλο” στα χέρια της νοτιοκορεατικής κατασκευάστριας, προσφέροντας στις συσκευές που θα την χρησιμοποιούν ταχύτερο FullHD βίντεο και απρόσκοπτη πολυεπεξεργασία.

SamMeChar960

Τα νέα αυτά τσιπς θα προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες, τοποθετημένα σε διπλά συμμετρικά κανάλια των τριών μονάδων και αν αναλογιστείτε ότι η LPDDR2 των 533MHz [Mobile DDR2] άγγιξε τα 1066Mbps, θα καταλάβετε γιατί η ζυγαριά γέρνει σίγουρα προς το μέρος της Samsung.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση