Αδιάβροχο το νέο Sony Xperia Tablet S @ IFA 2012 [VIDEO]

You are currently viewing Αδιάβροχο το νέο Sony Xperia Tablet S @ IFA 2012 [VIDEO]

Εντυπωσιακό το περίπτερο της Sony στην IFA 2012 και τα προϊόντα που παρουσίασε η Ιαπωνική εταιρεία αρκετά. Εμάς μας άρεσε ο τρόπος που η Sony παρουσίασε στους δημοσιογράφους και στο κοινό το γεγονός ότι το νέο Xperia Tablet S αλλά και κάποια νέα Xperia smartphones είναι είτε waterproof.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video που τραβήξαμε από την IFA 2012 είχαν στήσει για επίδειξη το νέο Xperia Tablet S αλλά για να το καταφέρουν αυτό χρειάστηκαν μάλλον υδραυλικό! Νερό έτρεχε συνεχώς επάνω στο νέο tablet της Sony το οποίο στη συνέχεια αποστραγγιζόταν … μέσα στο έπιπλο του booth.

Η σημείωση μας, κάτι που μας είπαν και οι άνθρωποι της Sony στην IFA 2012, έχει να κάνει με το ότι το νέο Xperia Tablet S αντέχει το πιτσίλισμα στο νερό – splash proof κοινώς – και όχι να κάνετε μακροβούτια μαζί του.

ΟΚ Sony μας έπεισες ότι η νέα σου ταμπλέτα αντέχει και το νερό.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση