Αυτό είναι το “φθηνό” iPhone

You are currently viewing Αυτό είναι το “φθηνό” iPhone

Η κυκλοφορία ενός νέου ¨φθηνού¨iPhone ακούγεται πολύ το τελευταίο διάστημα και η παραπάνω φωτογραφία που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες απλά βάζει φωτιά στις φήμες.

Αν και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος με την Apple όσον αφορά τις νέες συσκευές – αν και τελευταία όλα διαρρέουν πριν την επίσημη παρουσίαση τους – η φωτογραφία δείχνει ένα iPhone με polycarbonate πλάτη και design εντελώς νέο.

Το παραπάνω “φθηνό” iPhone οι φήμες θέλουν να παρουσιάζεται από την Apple μαζί με τον επερχόμενο αντικαταστάτη του iPhone 5. Οι φήμες θέλουν το νέο “φθηνό” iPhone να έρχεται με Retina οθόνη 3,5 ιντσών, κάμερα με αισθητήρα 5 MPixels και στην καρδιά του τον επεξεργαστή A5 ο οποίος ικανοποιεί πλήρως με την απόδοση του.

Τώρα γιατί βάζουμε το “φθηνό” σε εισαγωγικά είναι κάτι που μας έχει δώσει το δικαίωμα η Apple να κάνουμε αφού αν το iPhone 5 κοστίζει 739 ευρώ, τότε ένα iPhone θα μπορούσε να θεωρηθεί φθηνό με κόστος πχ 500-600 ευρώ. Θα περιμένουμε με αγωνία.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση