Αυτό είναι το iPad Air [interactive 3D]

You are currently viewing Αυτό είναι το iPad Air [interactive 3D]

Το iPad Air [iPad 5] και τα χαρακτηριστικά του ανακοινώθηκαν εχθές κατά την διάρκεια της παρουσίασης των νέων προϊόντων της Apple, μαζί με το νέο iPad Mini – το πρώτο Mini με οθόνη Retina – την τιμολογιακή πολιτική για το νέο μοντέλο του Mac Pro, καθώς και την καινούρια βελτιωμένη σειρά των MacBook Pro

iPIB960

Είναι το πιο λεπτό iPad που υλοποιείται έως σήμερα, με πάχος 7.5 mm και βάρος από 469 gr έως 478 gr, οθόνη LED IPS Multi-Touch Retina στις 9.7″ [2048×1536 pixels] και φυσικά τον νέο 64 bit διπύρηνο επεξεργαστή Cyclone A7 – τον οποίο φέρει και το iPhone 5S – με τον ενσωματωμένο συνεπεξεργαστή κίνησης Μ7.

Το νέο iPad Air ενσωματώνει τεχνολογία Wi-Fi 802.11a/b/g/n [2.4GHz και 5GHz], MIMO [Μultiple-Ιnput/Μultiple-Οutput], Bluetooth 4.0, κάμερα iSight στα 5 MΡ με ƒ/2.4, μπροστινή κάμερα FaceTime 1.2MP και διπλό μικρόφωνο.

iPASPC960

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα αγγίζει τις 10 ώρες [32.4 Wh] και θα διατεθεί σε τρία χρώματα – μαύρο, λευκό και Space Grey.

H τιμή του θα κυμαίνεται από 499 δολάρια ΗΠΑ για το iPad Air 16GB [Wi-Fi] ενώ για το iPad Air 16GB Wi-Fi + Cellular στα 699 δολάρια. Θα υπάρξει και έκδοση με χωρητικότητα 128 GB, που όμως θα φτάνει στο ράφι τα 800/929 δολάρια, ανάλογα το μοντέλο [WiFi/LTE].

iPSC960

Στην Ελλάδα το iPad Air θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμη δεν γνωρίζουμε την τιμή του.

Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο διαδραστικό 3D μοντέλο από το Sketchfab.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση