Απογοητευτική η τιμή του Modbook Pro

You are currently viewing Απογοητευτική η τιμή του Modbook Pro

Τη Δευτέρα σας ενημερώσαμε ότι εχθές θα γινόταν η ανακοίνωση σχετικά με την τιμή διάθεσης και τον τρόπο παραγγελιών του Modbook Pro, ενός νέου tablet με σωθικά από MacBook Pro. Η ανακοίνωση έγινε και η τιμή είναι εξωπραγματική.

Δεν θα γράψουμε πολλά αφού με κόστος 3.499 δολάρια το Modbook Pro αφορά μάλλον λίγους. Από την άλλη για να μην υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιώματα χρήσης από την Apple φανταζόμαστε η επιλογή που κάνουν για την κατασκευή του tablet είναι αυτή που εκτοξεύει το κόστος.

Βάζοντας κάποιος παραγγελία για το Modbook Pro ενημερώνεται ότι το νέο tablet θα κατασκευαστεί από τους τεχνικούς της εταιρείας λύνοντας ένα κανονικό MacBook Pro 13.3 mid-2012 και τοποθετώντας τα απαραίτητα σωθικά του στο enclosure case που έχει επιλέξει η εταιρεία.

Για εκείνους που έχουν ενθουσιαστεί με την ιδέα κατά την διάρκεια της παραγγελίας έχετε τη δυνατότητα επιλογής επεξεργαστής μεταξύ των Core i5 στα 2,5 GHz ή στα 2,9 GHz, προσθήκης επιπλέον μνήμης, επιλογή SSD μεγαλύτερης χωρητικότητας, εξωτερικού σκληρού δίσκου, ακόμα και άδειας Windows 7 για να έρθει το Modbook Pro σας με προ-εγκατεστημένο Mountain Lion και Windows 7.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση