CES 2013: Sony Xperia Z, η Ιαπωνική ναυαρχίδα [VIDEO]

You are currently viewing CES 2013: Sony Xperia Z, η Ιαπωνική ναυαρχίδα [VIDEO]

Σας το είπαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση ότι η Sony έχει εντυπωσιακή παρουσία στη CES 2013 και όχι μόνο, όπως συνηθίζεται, σε μια κατηγορία προϊόντων αλλά συνολικά. Αποκορύφωμα θα λέγαμε ότι είναι το νέο Sony Xperia Z, η ναυαρχίδα των smartphones της Ιαπωνικής εταιρείας. Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από όταν η Sony έκλεισε τη συμφωνία με την Ericsson και πλέον το mobile κομμάτι της εταιρείας παράγει προϊόντα αποκλειστικά με το όνομα της. Εύλογα λοιπόν θα σκεφτόταν κάποιος ότι ήρθε η ώρα να δούμε … πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Χωρίς δισταγμό οι Ιάπωνες παρουσίασαν στη CES 2013 ένα νέο smartphone, το Sony Xperia Z το οποίο ήρθε για να ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό χρήστη.

SonyXperiaZ_water

Το νέο Xperia Z διαθέτει οθόνη Mobile BRAVIA Engine 2 διαγωνίου 5 ιντσών, ανάλυσης full HD, ενώ στην καρδιά του χτυπά ο τετραπύρηνος Snapdragon S4 Pro. Επιπλέον διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 13 MPixels και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G LTE. Αν  μετά από τα παραπάνω συνεχίζεται να είστε επιφυλακτικοί τότε  η δυνατότητα της συσκευές να είναι ανθεκτική σε νερό και σκόνη, θα σας έχει λύσει όλες τις απορίες.

Εμείς σίγουρα θα περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να την δούμε από κοντά αφού καιρό είχε να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο πολύ ένα smartphone.

Δείτε το video που ακολουθεί.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.