ConnectMe TS-703GR με 69,90 ευρώ από τη Forthnet

You are currently viewing ConnectMe TS-703GR με 69,90 ευρώ από τη Forthnet

Μια εξαιρετική προσφορά φαίνεται πως έχει η Forthnet για την περίοδο των εορτών, ένα Android tablet στις 7 ίντσες με κόστος μόλις 69,90 ευρώ. Όχι δεν έχουμε κάνει λάθος στη τιμή, το ConnectMe TS-703GR θα το βρείτε στη Forthnet για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε αυτή την τιμή.

Τι αγοράζει όμως κάποιος σε αυτή την ιδιαίτερα χαμηλή ακόμα και για ένα μη επώνυμο tablet. Ξεκινάμε από την οθόνη η οποία έχει διαγώνιο 7 ιντσών είναι capacitive αφής 5 σημείων και έχει ανάλυση 800×480 pixels. Χαμηλή για το μέγεθος της, αλλά σε αυτή την τιμή δεν έχουμε παράπονο.

Στην καρδιά του ConnectMe TS-703GR θα βρείτε έναν επεξεργαστή Boxchip A13 Cortex A8 στο 1 GHz ο οποίος συνοδεύετε από μνήμη RAM 512 ΜΒ. Σίγουρα δεν είναι ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί, αλλά το Cortex A8 μεταφράζεται ότι το ConnectMe TS-703GR θα είναι σε θέση να τρέξει με σχετική άνεση τα περισσότερα apps, ενώ υποστηρίζει και Flash για να την πείτε στο φίλο σας με το iPad. Η μνήμη, αν και θα θέλαμε 1 GB, οριακά είναι αποδεκτή.

Από πλευράς αποθηκευτικού χώρου θα βρείτε 4 GB χώρου αλλά υπάρχει τόσο θύρα MicroSD για να τοποθετήσετε κάποια κάρτα μνήμης, όσο όμως και μια κανονική θύρα USB στην οποία μπορείτε να συνδέσετε κάποιο USB flash drive με χωρητικότητα μέχρι 16 GB. To ConnectMe TS-703GR διαθέτει Wi-Fi αλλά μπορείτε να συνδέσετε στη θύρα USB κάποιο USB 3G stick για πρόσβαση στο internet από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Η πρώτη παρτίδα ξεκίνησε να διατίθεται μέσω προ-παραγγελιών την 1η Δεκεμβρίου και έχει ήδη εξαντληθεί, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη οι προ-παραγγελίες για την δεύτερη παρτίδα. Η τιμή των 69,90 ευρώ ισχύει μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2013, ενώ αργότερα το ConnectMe TS-703GR θα διατίθεται προς 99,90 ευρώ. Χωρίς να έχουμε πιάσει το ConnectMe TS-703GR στα χέρια μας, με την τιμή των 69,90 ευρώ το θεωρούμε ευκαιρία για τα όσα προσφέρει.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση