Διέρρευσε το BBM της BlackBerry για Android

You are currently viewing Διέρρευσε το BBM της BlackBerry για Android

Εδώ και πολύ καιρό ακούμε και ξανακούμε για την διάθεση της πλατφόρμας του BlackBerry Messenger στο iOS και στο Android. Φαίνεται λοιπόν πως κάποιοι “ανυπόμονοι” πήραν την υπόθεση στα χέρια τους. 

Όσον αφορά λοιπόν το κομμάτι του Android η εφαρμογή [.apk], μάλλον μια πρώιμη έκδοση της, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και για όσο θα είναι διαθέσιμη, θα μπορείτε να την κατεβάσετε κανονικά και να την εγκαταστήσετε στην συσκευή σας.

Η “διάθεση” του αρχείου εγκατάστασης έγινε από την ιστοσελίδα CrackBerry, την στιγμή που οι αρμόδιοι της καναδικής εταιρείας διαβεβαιώνουν ότι έχουν υποβάλλει τις εφαρμογές τους και στα δύο οικοσυστήματα και η έγκριση είναι θέμα ημερών.

Η ανακοίνωση για την διείσδυση του ΒΒΜ στο iOS και στο Android, που θα έδινε στους χρήστες την ικανότητα να εκμεταλλευτούν την δημοφιλή αυτή πλατφόρμα, έγινε την άνοιξη που μας πέρασε με σκοπό να διατεθεί κατά την διάρκεια του καλοκαιριού που διανύουμε.

BBMisC960

Ωστώσο, η εγκατάσταση δεν θα σας δώσει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα ολοκληρωθεί κανονικά αλλά δεν θα έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα, που προφανώς δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθεί. Απλά θα πάρετε το ΡΙΝ σας σε συντομότερο χρόνο, σε σχέση με εκείνους που περιμένουν την επίσημη διάθεση από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple και της Google.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση