Διέρρευσε και το Huawei P30 Lite

You are currently viewing Διέρρευσε και το Huawei P30 Lite

Σήμερα είναι η ημέρα που η Huawei στο event της στο Παρίσι θα αποκαλύψει τη νέα σειρά P30 και ο υπογράφων είναι καλεσμένος της. Οι διαρροές πολλές για τα P30 Pro και P30, προσθέστε άλλη μια για το P30 Lite.

Αυτή τη φορά η διαρροή έγινε από τη Huawei Μαλαισίας και μας αποκαλύπτει ότι το επερχόμενο P30 Lite είναι rebrand του Huawei Nova 4e που ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η παραπάνω διαρροή φαίνεται να έχει βάση μιας και το P20 Lite ήταν rebrand του Nova 3e, οπότε φαίνεται λογικό η Huawei να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική για τη νέα σειρά P30.

Με βάση την παραπάνω διαρροή λοιπόν το επερχόμενο P30 Lite θα έρθει με οθόνη 6,15″ η οποία θα έχει ανάλυση Full HD+ και θα είναι τεχνολογίας IPS LCD.
Το notch στην εμπρός πλευρά είναι τύπου σταγόνας και εκεί θα φιλοξενεί μια selfie κάμερα των 32MP, πιθανότατα ίδια με αυτή που φέρουν τα μεγαλύτερα P30 και P30 Pro.

Η κύρια κάμερα στην πίσω πλευρά του αποτελείται από τρεις αισθητήρες, ένα στα 24MP, ένα στα 8MP με φακό ultra-wide και έναν αισθητήρα βάθους.

Στην καρδιά του P30 Lite θα χτυπά ο Kirin 710 συνοδευόμενος από 4GB μνήμης RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα τρέχει EMUI 9 με Android 9 Pie.

Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.340mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέσα από τη θύρα USB Type-C που θα διαθέτει στην κάτω πλευρά, ενώ φαίνεται πως θα διαθέτει και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση