Επιβεβαίωση! Ανακοινώθηκε iPad 4 στα 128 GB

You are currently viewing Επιβεβαίωση! Ανακοινώθηκε iPad 4 στα 128 GB

Οι φήμες για μια ακόμα φορά όσον αφορά την Apple βγήκαν αληθινές. Σήμερα η Apple ανακοίνωσε την έκδοση στα 128 GB για το 4ης γενιάς iPad με οθόνη Retina. Το κόστος του βέβαια είναι ένα άλλο θέμα.

Το νέο μοντέλο του iPad 4 στα 128 GB θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου και θα γίνει διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, με Wi-Fi και Wi-Fi plus LTE. Το κόστος στις ΗΠΑ για την έκδοση με Wi-Fi είναι 799 δολάρια, ενώ για την έκδοση με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα LTE είναι 929 δολάρια.

Για την ώρα τα η έκδοση των 128 GB θα είναι διαθέσιμη μόνο για το iPad 4ης γενιάς και όχι για το μικρότερο iPad mini, κάτι που αρκετοί εύχονται να δούμε σύντομα και στο μικρότερο iPad.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση