Έρχεται το Android 11 στις 3 Ιουνίου

You are currently viewing Έρχεται το Android 11 στις 3 Ιουνίου

Η Google συνηθίζει να παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις του Android στο συνέδριο  Google I/O, φέτος όμως εξαιτίας της πανδημίας έχει αναβληθεί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε  Android 11 μιας και στις 3 Ιουνίου θα έχουμε την ανακοίνωση του σε ένα online event.

Παράλληλα την ίδια ημέρα και λογικά αμέσως μετά την ανακοίνωση θα γίνει διαθέσιμη και η πρώτη public beta από το επερχόμενο Android 11. H παρουσίαση αναμένεται να διαρκέσει περίπου μια ώρα και όπως μας ανακοινώνει με το σχετικό video η Google, θα δούμε πολλά.

https://www.youtube.com/watch?v=gqJEcy57hA8

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση