Έρχεται το HTC Desire 600 με δύο κάρτες SIM

You are currently viewing Έρχεται το HTC Desire 600 με δύο κάρτες SIM

Η HTC ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο μέλος στην οικογένεια Desire το οποίο όπως θα δείτε παρακάτω διαθέτει πολύ ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, αρκετά εκ των οποίων έρχονται απ’ ευθείας από τη ναυαρχίδας One της εταιρείας.

Το νέο HTC Desire 600 θα έρθει με BlinkFeed χάρη στο οποία ο χρήστης μπορεί να δει στην κεντρική οθόνη ενημερώσεις από τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία είναι μέλος.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 4,5 ιντσών και ανάλυσης 960×540 pixels, επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων χρονισμένο στα 1,2GHz, ενώ στην πίσω πλευρά θα βρείτε κάμερα με αισθητήρα των 8MPixels και LED flash.

Από τον πλούσιο εξοπλισμό του δεν λείπουν χαρακτηριστικά όπως τα Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS και GLONASS, ενώ ενσωματώνει 8GB αποθηκευτικού χώρου ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Το κερασάκι είναι πως το νέο HTC Desire 600 διαθέτει υποδοχή για δύο κάρτες SIM αυξάνοντας κατακόρυφα την χρηστικότητα για αρκετούς χρήστες.

Το HTC Desire 600 θα το δούμε στη διεθνή αγορά στις αρχές του επόμενου μήνα σε λευκό και μαύρο. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την τιμή διάθεσης του.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση