Έρχεται το iPad mini στις 23 Οκτωβρίου;

You are currently viewing Έρχεται το iPad mini στις 23 Οκτωβρίου;

Οι φήμες που αφορούν στην κυκλοφορία ενός νέου μικρότερου iPad το οποίο θα ονομάζεται iPad mini τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει φωτιά. Η φημολογία θέλει την Apple να παρουσιάζει το iPad mini σε press event.

Σύμφωνα λοιπόν με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τα όσα συμβαίνουν στην Apple, η εταιρεία έχει προγραμματίσει press event στις 23 Οκτωβρίου με στόχο την ανακοίνωση του νέου μικρότερου iPad mini.

Τώρα εμείς εδώ στο FullPC από την άλλη έχουμε μερικές επιφυλάξεις για την ημερομηνία περισσότερο και όχι για το iPad mini, αφού για το τελευταίο έχει … βουήξει ο τόπος. Η 23η Οκτβρίου είναι ημέρα Τρίτη και η Apple μας έχει συνηθίσει να παρουσιάζει τα προϊόντα της συνήθως Τετάρτες. Σίγουρα για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, απλά εκεί στο Cupertino είναι συνήθως ευλαβικοί με αυτές τις παραδόσεις.

Από την άλλη εκείνη η εβδομάδα θα είναι καυτή αφού στις 26 Οκτωβρίου κυκλοφορούν επίσημα τα Windows 8, κάτι που σημαίνει ότι η Microsoft τις αμέσως προηγούμενες ημέρες θα κάνει αρκετό θόρυβο γύρω από το νέο λειτουργικό σύστημα και ότι το συνοδεύει, όπως πχ το Surface tablet της.

Τέλος, όχι ότι μας κάνει μεγάλη διαφορά αλλά αφού η πληροφορία υπάρχει θα το αναφέρουμε, φαίνεται ότι η παρουσίαση του iPad mini θα γίνει στο Town Hall Auditorium και όχι στο Yerba Buena Center for the Arts στο San Francisco στο οποίο έγινε η παρουσίαση του iPhone 5. Αυτό πάλι δεν μας φαίνεται περίεργο αφού στο Town Hall Auditorium η Apple έχει κάνει παρουσιάσεις σημαντικών προϊόντων της όπως το MacBook Air, το OS X Lion και το iPhone 4S.

Όπως και να έχει μείνετε συντονισμένοι μιας και θα σας ενημερώσουμε για κάθε τι νεότερο.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

This Post Has 0 Comments

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ

    Με την ημερομηνία της παρουσίασης υπάρχει θέμα….εντάξει! Αλλά με τις προδιαγραφές του ξέρουμε τελικά τί πρόκειται να κυκλοφορήσει?

    1. Γιώργος

      Φήμες που κυκλοφορούν αναφέρουν οθόνη 7,85 ιντσών με ανάλυση 1024×768 η οποία δεν θα είναι Retina. Λόγο του χαμηλότερου κόστους από την επιλογή της οθόνης εικάζεται τιμή εκκίνησης στα 300 δολάρια.

Αφήστε μια απάντηση