Έρχεται το iPhone 5S

You are currently viewing Έρχεται το iPhone 5S

Αν και άργησαν λίγο οι φήμες για την κυκλοφορία του επόμενου iPhone άρχισαν να κάνουν δειλά την παρουσία τους. Η πλέον δημοφιλής αυτή την εβδομάδα αφορά τις ημερομηνίες ανακοίνωσης αλλά και κυκλοφορίας του επερχόμενου iPhone 5S όπως θα δείτε παρακάτω.

Σύμφωνα λοιπόν με τη φημολογία το επόμενο iPhone, το οποίο μάλιστα εικάζεται ότι θα ονομάζεται iPhone 5S και θα είναι μια αναβάθμιση του τρέχοντος μοντέλου, θα παρουσιαστεί από την Apple σε ειδικό event την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013. Το νέο smartphone, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα, κάποια στιγμή εντός του Ιουλίου.

Η φήμη αυτή προχωρά ένα βήμα παρακάτω και εικάζει ότι στο συγκεκριμένο event η Apple θα ανακοινώσει και κάποια σημαντική αναβάθμιση για το iOS.

Εμείς κρατάμε μικρό καλάθι μιας και είναι εικασίες χωρίς κάποια πηγή εκ των έσω από το Κουπερτίνο ή κάποιο συνεργάτη τους.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση