Έρχεται το LG Optimus G

You are currently viewing Έρχεται το LG Optimus G

H LG ανακοίνωσε σήμερα το λανσάρισμα του Optimus G σε περισσότερες από 50 χώρες αυτό το μήνα. Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες για τη συσκευή και το πότε θα έρθει στην Ελλάδα.

Το νέο LG Optimus G ανακοινώθηκε τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και έχει εντυπωσιάσει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Τρέχει Android Jelly Bean, ενσωματώνει δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G LTE, ενώ στην καρδιά του χτυπά ο Qualcomm Snapdragon S4 Pro.

Σήμερα το LG Optimus G κυκλοφορεί σε Νότιο Κορέα, Αμερική, Καναδά και Ιαπωνία, ενώ στη χώρα μας αναμένεται σε περίπου δύο μήνες από τώρα και περίπου στα τέλη Μαρτίου.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG Optimus G.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro @ 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU:
Adreno 320
Λειτουργικό:
Android 4.1 Jelly Bean
Μνήμη RAM
: 2 GΒ
Ενσωματωμένη μνήμη: 32 GB
Επέκταση: –
Οθόνη: 4,7 ίντσες LCD IPS G2 1.280×768 pixels
Συνδεσιμότητα:
4G/LTE, Wi-Fi n, Bluetooth 4.0, USB 2.0, A-GPS, DLNA, NFC
Κάμερα:
13,2 MPixels
Μπαταρία
:
2.100 mAh
Διαστάσεις
: 131,9×68,9×8,45 mm
Βάρος
: 145 g

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση