Φημές για λευκό Nexus 4 και Android 4.3 τον Ιούνιο

You are currently viewing Φημές για λευκό Nexus 4 και Android 4.3 τον Ιούνιο

Παρά τις έντονες φήμες που ήθελαν την Google να παρουσιάζει ένα λευκό Nexus 4 ή την επόμενη έκδοση του  Android 4.3 Jelly Bean στο συνέδριο Google Ι/Ο, τίποτα από τα παραπάνω δεν συνέβη. 

WNX4AnM960

Αλλά οι φήμες δεν κόπασαν. Ειδικά όσον αφορά το λευκό Nexus 4, που μυστηριωδώς ενεφανίσθει σε φωτογραφία της ιστοσελίδας Android And Me, οι φήμες ενισχύθηκαν και πολλαπλασιάστηκαν, θέλοντας το νέο μοντέλο να κάνει την εμφάνιση του τον Ιούνιο που μας έρχεται.

BTSma960

Και φυσικά για να ολοκληρωθεί το πακέτο, το λευκό Nexus 4 θα φέρει Android 4.3, το οποίο σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες θα προσφέρει στο λειτουργικό υποστήριξη Bluetooth Smart και OpenGL ES 3.0, προσθήκες που αφορούν τους developers και πλαισιώνουν τα νέα αναβαθμισμένα APIs που παρουσίασε η Google.

OpenGLES960

Αν λοιπόν υποθέσουμε πως όλα τα παραπάνω είναι αληθινά τότε το νέο λευκό Nexus 4, που θα διαφέρει όσον αφορά το ήδη υπάρχον μοντέλο μόνο στον χρωματισμό,  θα διατεθεί και πάλι στην προσιτή τιμή των 299 δολαρίων ΗΠΑ και θα παραταχθεί ως “βέλος στην φαρέτρα” του Google Play Store, μαζί με το Google Galaxy S4 των 600+ δολαρίων της Samsung.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση