Full επίθεση από τη Samsung στο νέο iPhone 5

You are currently viewing Full επίθεση από τη Samsung στο νέο iPhone 5

Ακόμα δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει στα καταστήματα το νέο iPhone 5 και η Samsung παίζει full επίθεση με τη νέα της διαφημιστική καμπάνια.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Samsung με στόχο να πλήξει το iPhone 5 πριν καν ακόμα αυτό κυκλοφορήσει στα καταστήματα είναι γεγονός και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς χρήζει νικητή και με διαφορά τη ναυαρχίδα των smartphone της Κορεάτικης εταιρείας, το Samsung Galaxy S III.

Η σύγκριση γίνεται χαρακτηριστικό προς χαρακτηριστικό, ενώ η λίστα των επιπλέον δυνατοτήτων που προσφέρει το Galaxy S III δείχνει αρκετά φτωχό το νέο δημιουργήμα της Apple.

Εμείς σημειώσαμε και την έξυπνη ατάκα με την οποία ξεκινά η διαφήμιση και γράφει “it doesn’t take a genius.”

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση