Galaxy Gear 2 στις αρχές του 2014 ;

You are currently viewing Galaxy Gear 2 στις αρχές του 2014 ;

Οι εταιρείες μας σφυροκοπούν κυριολεκτικά με αναβαθμίσεις και παρουσιάσεις νέων συσκευών, μειώνοντας συνεχώς τον κύκλο ανανέωσης και κατακλύζοντας την αγορά με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. 

Το Galaxy Gear, το πρώτο “έξυπνο” ρολόι που είδαμε να παρουσιάζει η Samsung στην IFA 2013 στις αρχές του μήνα, ακόμα δεν μπήκε στο κανάλι διανομής και ήδη έχουμε ενδείξεις ότι θα αντικατασταθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014.

“Υπάρχουν εκατοντάδες σχέδια και ιδέες που περιμένουν υλοποίηση και ακόμα και την τελευταία στιγμή, πάντα, κάνουμε αλλαγές“, δήλωσε ο Dong-hoon Chang, αντιπρόεδρος του τμήματος που είναι αρμόδιο για την στρατηγική της εταιρείας σε ζητήματα σχεδιασμού. “Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω πόσα Gear έχουμε σχεδιάσει αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι αγγίξαμε τριψήφιο αριθμό σχεδίων”.

GearSS960

Πολλοί από τους πιστούς οπαδούς της νοτιοκορεατικής εταιρείας απογοητεύτηκαν όταν ανακοινώθηκε συμβατότητα του Gear μόνο με τα Note 3, Galaxy Note 10.1 2014, S3 και S4 κατόπιν αναβάθμισης σε Android 4.3, μαζί με την σχετικά υψηλή τιμή των 300 δολαρίων ΗΠΑ, στην οποία θα διατίθεται το νέο αυτό gadget.

To Galaxy Gear 2 κατά πάσα πιθανότητα θα είναι συμβατό με τις περισσότερες Android συσκευές και υπάρχει ενδεχόμενο να προσφέρει και υποστήριξη GPS.

GearMM960

Το Galaxy Gear θα διατεθεί ταυτόχρονα με το Galaxy Note 3 σε 140 χώρες σύντομα, μέσα σε αυτές και η Ελλάδα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση