Google Nexus – The story so far [Infographic]

You are currently viewing Google Nexus – The story so far [Infographic]

Η σειρά Google Nexus παράγεται από την Google σε συνεργασία με διάφορους κατασκευαστές. 

Είναι μια σειρά από συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android στην πιο “καθαρή” του μορφή [stock], αφού δεν υπάρχει η παραμικρή τροποποίηση από τον κατασκευαστή και έχουν “ξεκλείδωτο” bootloader για να καταστεί δυνατή η περαιτέρω ανάπτυξη και τροποποίηση τους.

Το Galaxy Nexus είναι ένα από τα λίγα smartphones που συνιστάται από την κοινότητα Android Open Source για την ανάπτυξη λογισμικού Android και επιλέχθηκε από την Canonical ως συσκευή-πιλότος [Nexus/Nexus 4] για το Ubuntu Touch, την φορητή μορφή του Ubuntu Linux.

 

Δείτε το infographic παρακάτω και αν θέλετε να το δείτε σε πλήρη ανάλυση πατήστε εδώ

Google Nexus Generations Infographic

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση