HTC 8X και 8S είναι τα δύο νέα κορυφαία Windows Phone 8

You are currently viewing HTC 8X και 8S είναι τα δύο νέα κορυφαία Windows Phone 8
SONY DSC

Εχθές το βράδυ η HTC αποκάλυψε δύο νέα smartphones με Windows Phone 8 και το αδελφό FullGSM ήταν καλεσμένο στην παρουσίαση που έγινε μέσω livestream στο ξενοδοχείο Hilton.

Στην ανακοίνωση των νέων Windows Phone 8 συσκευών της HTC δεν βρέθηκε μόνο ο CEO της Peter Chou, αλλά και ο CEO της Microsoft, Steve Balmer.

Η ναυαρχίδα της HTC στις συσκευές της με Windows Phone 8 είναι το νέο HTC 8X, όπως μας έχει συνηθίσει η ονοματολογία της εταιρείας το τελευταίο διάστημα, ενώ μια ελαφρώς οικονομικότερη πρόταση είναι το HTC 8S.

Το νέο HTC 8X διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon S4 στα 1,5 GHz, Adreno 225 GPU και 1 GB μνήμης RAM. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 4,3 ιντσών με ανάλυση 1280×720 pixels και διαθέτει 342 ppi πυκνότητα pixels. Στην πίσω πλευρά της συσκευή διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8 MPixels, ενώ στην εμπρός πλευρά κάμερα 2,1 MPixels, ενώ διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 16GB.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το νέο HTC 8S έρχεται με μικρότερη οθόνη 4 ιντσών και ανάλυσης 800×480 pixels. Στην καρδιά του επίσης χτυπά ο Snapdragon S4, έρχεται με μικρότερη μνήμη στα 512 MB, ενώ η ενσωματωμένη μνήμη του είναι 4 GB. Τέλος η κάμερα στην πίσω πλευρά της διαθέτει αισθητήρα στα 5 MPixels.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση