Huawei AppGallery: Η 3η μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών στον κόσμο

You are currently viewing Huawei AppGallery: Η 3η μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών στον κόσμο

Τη στρατηγική και το όραμά της για έναν κόσμο εξυπηρετούμενο από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της Huawei, ανακοίνωσε σε virtual εκδήλωση τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 η Huawei, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τα σχέδια της εταιρείας για το Huawei AppGallery, την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών της.

Tο Huawei AppGallery πλέον αποτελεί το τρίτο μεγαλύτερο app store παγκοσμίως με τεράστιες προοπτικές στο άμεσο μέλλον.  Στην ίδια εκδήλωση, ο CEO της εταιρείας Richard Yu παρουσίασε επίσης μια σειρά νέων επαναστατικών προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων και το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο smartphone Huawei Mate Xs, καθώς και το νέο tablet Huawei MatePad Pro.

Το Huawei AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Η Huawei συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών.

Από το λανσάρισμα της τον Απρίλιο του 2018, το Huawei AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 400 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως.

Απολύτως ασφαλές για τους χρήστες, τοποθετώντας  την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα, φιλοξενεί γνωστές και δημοφιλείς εφαρμογές από όλο τον κόσμο, και φιλοδοξεί να αναπτυχθεί περαιτέρω για να προσφέρει τις πιο επαναστατικές και καινοτόμες εφαρμογές στους καταναλωτές του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έχοντας εμπιστοσύνη στους πόρους και την τεχνογνωσία της και με την στήριξη κορυφαίων προγραμματιστών απ’ όλο τον κόσμο, η Huawei δεσμεύεται να εμπλουτίσει σταδιακά την πλατφόρμα με ολοένα και περισσότερες διεθνείς και τοπικές εφαρμογές. Απόλυτη προϋπόθεση ωστόσο για οποιαδήποτε νέα προσθήκη στον κατάλογο εφαρμογών της είναι η διασφάλιση της ιδιωτικότητας και προστασίας των χρηστών.

Το AppGallery διαθέτει ένα μηχανισμό ανίχνευσης τεσσάρων επιπέδων (έλεγχος απορρήτου, έλεγχος ευπάθειας ασφαλείας, ανίχνευση κακόβουλης συμπεριφοράς και χειροκίνητος έλεγχος ασφαλείας πραγματικού ονόματος) για να εξασφαλίσει ότι οι εφαρμογές που εμφανίζονται στην πλατφόρμα είναι ασφαλείς για λήψη και χρήση.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση