Huawei P10 teaser trailer λίγο πριν την παρουσίαση του στη Βαρκελώνη

You are currently viewing Huawei P10 teaser trailer λίγο πριν την παρουσίαση του στη Βαρκελώνη

Είμαστε πλέον λίγες μόνο ημέρες πριν το MWC 2017 στη Βαρκελώνη, στα πλαίσια του οποίου και θα παρουσιαστεί το νέο Huawei P10. H Huawei έχει ήδη ανακοινώσει event για τις 26/2 και μας δίνει μια μικρή γεύση με trailer που έκανε διαθέσιμο.

Στο video η Huawei αναφέρει τη φράση «Change the way the world sees you» και από την εικόνα που συνοδεύει τη φράση κάνει σαφή αναφορά στις δύο κάμερες που αναμένεται να έχει το επερχόμενο P10.

Για όσους παρακολουθούν στενά την Κινεζική εταιρεία, πέρυσι σε ανάλογο video πριν την παρουσίαση του P9, το αντίστοιχο slogan ήταν «Change the way the world sees you» και τότε ανακοίνωσε το P9 με διπλή κάμερα πίσω. Ίσως λοιπόν το νέο slogan να μας φέρει διπλή κάμερα και στην εμπρός πλευρά, για selfies.

Για τo Huawei P10 υπάρχουν έντονες φήμες ότι θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών, επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 4GB, αν και κάποιοι αναφέρουν 6GB, ενώ είναι πιθανόν μαζί να δούμε και μια μεγαλύτερη συσκευή, το αδελφό P10 Plus.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση