Hyundai A7 Android ICS tablet με 110 δολάρια

You are currently viewing Hyundai A7 Android ICS tablet με 110 δολάρια

Το νέο Hyundai A7 είναι ένα tablet βασισμένο σε Android Ice Cream Sandwich κατασκευασμένο από τον Κορεατικό βιομηχανικό κολοσσό HyundaiH Hyundai είναι γνωστή στους περισσότερους για τα αυτοκίνητα της. Οι παλαιότεροι όμως θα γνωρίζουν ότι μεταξύ άλλων ασχολείται και με τις καταναλωτικές συσκευές υψηλής τεχνολογίας.

Το πλέον ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτού του νέου tablet είναι η τιμή διάθεσης του, η οποία είναι μόλις 110 δολάρια ΗΠΑ. Διαθέτει οθόνη αφής capacitive 7 ιντσών με υποστήριξη για μέχρι και πέντε multitouch σημεία, ενώ έχει ανάλυση 480×800 pixels.

Ο επεξεργαστής στην καρδιά του Hyundai A7 είναι μονού πυρήνα ARM Cortex A8 στα 1,5GHz, ενώ διαθέτει 512ΜΒ μνήμης RAM και 8GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης. Την τελευταία μπορείτε να αυξήσετε μέσω κάρτας microSD από το αντίστοιχο slot. Τέλος θα βρείτε μπροστινή κάμερα, θύρα USB, έξοδο HDMI και ήχου, καθώς και Wi-Fi αλλά και 3G module.

Ειλικρινά με αυτά τα χρήματα είμαστε παραπάνω από καλυμμένοι για τα όσα προσφέρει η πρόταση της Hyundai.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

This Post Has 3 Comments

    1. Γιώργος

      Ευχαριστούμε για το σχόλιο.
      Σύμφωνα πάντως με την about σελίδα της εταιρείας – αν τη μεταφράσει κάποιος από τα Κινέζικα στα Αγγλικά – είναι θυγατρική της Κορεάτικης Hyundai.
      http://www.hyundai-digital.cn/about/

  1. John

    Αν και δεν μου φορτώνει η σελίδα, thanks για την απάντηση. Μακάρι να μην είναι κάποιος Κινέζος που εκμεταλλεύεται το όνομα.

Αφήστε μια απάντηση