Η Apple δοκιμάζει ήδη iOS 7.0.1, 7.0.2 και 7.1

You are currently viewing Η Apple δοκιμάζει ήδη iOS 7.0.1, 7.0.2 και 7.1

Εντός της εβδομάδας θα δούμε επίσημα την πρώτη έκδοση του iOS 7 για τους τελικούς χρήστες, όμως εκεί στην Apple βρίσκονται ένα – ίσως και δύο και τρία – βήματα μπροστά μια και δοκιμάζουν ήδη τις πρώτες αναβαθμίσεις.

Η αποκάλυψη δεν έγινε από κάποια διαρροή, όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα, αλλά από τα στατιστικά επισκεψιμότητας του site 9to5mac στα οποία εμφανίστηκαν συσκευές με iOS 7.0.1, 7.0.2 και 7.1. Όλες αυτές οι συσκευές εμφανίζονται να έχουν επισκεφθεί το site από περιοχές που βρίσκονται γύρω από το Cupertino, την πόλη στην οποία εδρεύει η Apple.

Για όσους ανησυχούν για το major update των επόμενων ημερών θα αναφέρουμε ότι οι εκδόσεις 7.0.1 και 7.0.2 αναμένεται να είναι μικρο-διορθώσεις οι οποίες θα βελτιώνουν πιθανόν την αυτονομία των συσκευών ή τη σταθερότητα, θέματα αναμενόμενα μετά από μεγάλες αναβαθμίσεις.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση