Η Garmin παρουσιάζει το Fenix, το πρώτο GPS ρολόι της [VIDEO]

You are currently viewing Η Garmin παρουσιάζει το Fenix, το πρώτο GPS ρολόι της [VIDEO]

Η Garmin, μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες συσκευών GPS, αποφάσισε να κυκλοφορήσει αυτή τη φορά ένα ρολόι με όνομα Fenix, το οποίο ξεχωρίζει μιας και ενσωματώνει GPS.

To Fenix αναμένεται να κοστίζει 400 δολάρια όταν κυκλοφορήσει στο τέλος του επόμενου μήνα, ενώ το design όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία δεν θα το κατατάσσαμε στην κατηγορία των πολυτελών ρολογιών. Εμείς περισσότερο το βλέπουμε ως ένα gadget που μπορείτε να φορέσετε και μάλλον έτσι το αντιμετωπίζει και η Garmin.

Επιπλέον το Fenix είναι σχεδιασμένο για εκείνους που μάλλον χρειάζονται ένα τέτοιο ρολόι με ενσωματωμένο GPS. Ποιοι είναι αυτοί, μα όλοι εκείνοι οι χρήστες που βρίσκονται συχνά πυκνά σε βουνά, ποτάμια και θάλασσες με στόχο κυρίως τη διασκέδαση.

To video που ακολουθεί θα σας δώσει μια ιδέα.

https://www.youtube.com/watch?v=zpQZC_NV0bU

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση