Η Huawei δροσίζει το καλοκαίρι με μοναδικές προσφορές

You are currently viewing Η Huawei δροσίζει το καλοκαίρι με μοναδικές προσφορές

Άλλο ένα καλοκαίρι είναι εδώ με τον ήλιο, τη ζέστη και τις Huawei προσφορές του, που και φέτος είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Πλησιάζουμε στο μέσο του καλοκαιριού. Κάποιοι έχουν ξεκινήσει ήδη, κάποιοι ετοιμάζονται, κάποιοι το αφήνουν γι’ αργότερα και κάποιοι το έχουν ξεχάσει για φέτος. Τι είναι αυτό; Οι καλοκαιρινές διακοπές!

Σε όποια κατηγορία και αν είσαι, μπορείς πάντα να επισκεφθείς έναν συνεργάτη της Huawei και να επωφεληθείς των καλοκαιρινών προσφορών. Μοναδικά smartphones και gadgets που θα αναβαθμίσουν το καλοκαίρι σου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, την ποιότητα και την καινοτομία της Huawei, σε περιμένουν σε φανταστικές τιμές και με υπέροχα δώρα.

Ανάλογα με το τι χρειάζεται ο κάθε ένας η Huawei έχει προσφορές τόσο σε χρήμα όσο και σε δώρα για να διαλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει καλύτερα. Αν λοιπόν αναζητάς μια σημαντικά καλύτερη τιμή, υπάρχουν οι παρακάτω προσφορές στα συνεργαζόμενα με τη Huawei καταστημάτα.

Το HUAWEI P30 Pro 128GB στα 799€ από 949€

Το HUAWEI P30 lite στα 329€ από 379€

Το HUAWEI P20 Pro* 499€ από 599€ (ολιγοήμερη προσφορά ως τις 15/7/2019)

Το HUAWEI P20 lite στα 199€ από 279€

Το HUAWEI Υ5 2018 στα 99€ από 129€

Το HUAWEI T5 10 LTE στα 199€ από 249€

Το HUAWEI T5 10 WiFi στα 179€ από 199€

 

Αν από την άλλη θέλεις ένα ξεχωριστό δώρο μαζί με την αγορά μπορείς να επιλέξεις μια από τις παρακάτω προσφορές στα συνεργαζόμενα με τη Huawei καταστήματα.

Με το HUAWEI P30 Pro 256Gb ή το HUAWEI P30 παίρνεις ένα καταπληκτικό δώρο της επιλογής σου, το εξαιρετικό HUAWEI Watch GT Active των 46mm με την αρχιτεκτονική διπλού chipset και το σύστημα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας που παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να μπορείς να ταξιδέψεις οπουδήποτε χωρίς περιορισμούς ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί τον καρδιακό σου ρυθμό σε πραγματικό χρόνο. Είτε βγήκες για τρέξιμο γύρω από το τετράγωνο, είτε ετοιμάζεσαι για καλοκαίρι στο Καστελόριζο ή στις Μαλδίβες, τα τρία συστήματα δορυφορικού εντοπισμού θέσης (GPS, GLONASS, GALILEO) θα λειτουργήσουν άψογα, με ταχύτητα και με ακρίβεια. Ο προσωπικός σου προπονητής θα βρίσκεται στον καρπό σου και θα παρακολουθεί ότι κι αν κάνεις, ακόμα και τον ύπνο σου, βοηθώντας σε κάθε στόχο που θέτεις στον εαυτό σου.

Αν πάλι θέλεις μία δεύτερη συσκευή για σένα ή για κάποιον αγαπημένο σου τότε μπορείς αγοράζοντας το HUAWEI P30 Pro 256Gb ή το HUAWEI P30, να επιλέξεις το καταπληκτικό HUAWEI Y7 2019 με τη μεγάλη Dewdrop οθόνη 6,26”που σου παρέχει μια καθαρή και ευρεία οπτική για μια καλύτερη smartphone εμπειρία. Η 1520 x 720 HD+ IPS οθόνη σου δίνει μεγαλύτερη καθαρότητα και φυσικά χρώματα από κάθε γωνία θέασης. Η μπροστινή κάμερα 8 MP βγάζει τέλειες selfies προσαρμοσμένες να αντανακλούν τον πιο όμορφο εαυτό σου αυτόματα και δε χρειάζονται επιπλέον επεξεργασία. Η μπαταρία των 4000 mAh με την AI τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας είναι ότι πρέπει για τις καλοκαιρινές σου διακοπές για να μπορείς να είσαι όλη μέρα στην παραλία χωρίς να χρειαστεί να ψάξεις τον φορτιστή σου ή να χάσεις κάτι από τη δράση. Το αποδοτικό και έξυπνο Qualcomm 450 Octacore chipset με 3GB RAM + 32GB αποθηκευτικό χώρο είναι ότι χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου ανησυχίες, από άνετη περιήγηση στα social media ή gaming σε άλλο επίπεδο; Και αν τα 32GB σου φαίνονται λίγα, το HUAWEI Y7 2019 υποστηρίζει επέκταση μνήμης έως 512GB με microSD.

Εάν πάντα σου έλειπε ένα tablet για τη δουλειά ή τη διασκέδασή σου, αυτό το καλοκαίρι μπορεί να είναι το δώρο σου με την αγορά ενός HUAWEI P30 Pro 256GB ή ενός HUAWEI P30. Ένα tablet 10 ιντσών, το HUAWEI MediaPad T5 WiFi είναι λεπτό, ελαφρύ, ανθεκτικό, με συμμετρικό μεταλλικό σώμα και εκπληκτική οθόνη. Ο επεξεργαστής του είναι ταυτόχρονα αποδοτικός σε ισχύ και οικονομικός σε κατανάλωση μπαταρίας και αν έχεις παιδιά, η εξειδικευμένη λειτουργία “Kids’ Corner” θα σου φανεί πολύτιμη.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση