Η Sony αποκάλυψε τον αντικαταστάτη του Xperia S, το νέο Xperia SL

You are currently viewing Η Sony αποκάλυψε τον αντικαταστάτη του Xperia S, το νέο Xperia SL

Χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση – μέχρι τώρα – η Sony παρουσίασε τον αντικαταστάτη του Xperia S, το νέο Xperia SL στο site της, αποκαλύπτοντας μας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Το νέο Sony Xperia SL έρχεται με έναν διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,7 GHz, μια αλλαγή η οποία είναι και η μεγαλύτερη όσον αφορά το Xperia S. Η οθόνη του νέου smartphone έχει διαγώνιο 4,3 ίντσες, ενώ η κάμερα του διαθέτει αισθητήρα 12,1 MPixels, τον ίδιο που είχε και το Xperia S.

Αυτή τη στιγμή στο site της Sony και συγκεκριμένα στη σελίδα του νέου smartphone υπάρχει η ένδειξη “coming soon“, ενώ μπορείτε να δείτε πλήρη λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών αλλά και φωτογραφιών.

Το Xperia SL θα διατίθεται σε ασημένιο, μαύρο, λευκό και ροζ, θα τρέχει Android 4.0 [Ice Cream Sandwich], ενώ ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για την τιμή διάθεσης του.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση