Η Sony ετοιμάζει αντεπίθεση με το VAIO Duo 11

You are currently viewing Η Sony ετοιμάζει αντεπίθεση με το VAIO Duo 11

Οι τελευταίες φήμες θέλουν τη Sony να ετοιμάζει ένα Xperia Android tablet. Σύμφωνα με πληροφορίες του Pocketnow η Ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει ευθεία επίθεση στο Surface της Microsoft με ένα Windows 8 tablet 11 ιντσών.

Προφανώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν specs για το νέο VAIO Duo 11 αλλά μερικές γενικές πληροφορίες. Η πλέον ενδιαφέρουσα από αυτές είναι ότι το νέο VAIO Duo 11 θα διαθέτει συρόμενο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο το οποίο ακόμα και όταν είναι μαζεμένο το μέγεθος του θα παραπέμπει σε ένα λεπτό tablet.

Το νέο VAIO Duo 11 οι φήμες το θέλουν να διαθέτει pen, κάτι που ίσως μεταφράζεται στο ότι δεν θα είναι ένα Windows 8 RT tablet μια αντίστοιχα στο Surface μόνο η Pro έκδοση διαθέτει Pen. Επιπλέον στις φωτογραφίες το VAIO Duo 11 φαίνεται να τρέχει Office σε πλήρη οθόνη.

Αν το νέο αυτό tablet θα το δούμε και από κοντά τις επόμενες ημέρες στην IFA 2012 ή αν θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο με την κυκλοφορία των Windows 8 είναι κάτι που δεν έχει γίνει σαφές μέχρι στιγμής.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση