iOS 7 και iTunes 11.1 … ξεχάσαμε κάτι ;

You are currently viewing iOS 7 και iTunes 11.1 … ξεχάσαμε κάτι ;

To iOS 7 από εχθές το βράδυ βρίσκεται – ή θα βρεθεί λόγω τεχνικών δυσκολιών – εγκατεστημένο στις περισσότερες συσκευές της αμερικανικής εταιρείας. 

Μαζί με την αναβάθμιση του λειτουργικού ήρθε και η νέα έκδοση του iTunes [11.1] και κάτι που μπορεί να μην το έχετε προσέξει … ακόμα.

Μέχρι σήμερα το App Store της Apple επέτρεπε στους χρήστες των iOS συσκευών να κατεβάζουν εφαρμογές οποιουδήποτε μεγέθους [Mb/GB] μέσω WiFi αλλά περιόριζε τις αναβαθμίσεις και εγκατάστασεις πάνω από 50Μb, όταν είχαμε πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω 3G/4G.100MBL960

Έχουμε και λέμε : iOS 7, iTunes 11.1, iPhone 5c, iPhone 5S και από εδώ και πέρα 100Mb όριο για αναβαθμίσεις και εγκαταστάσεις μέσω του Data Plan που έχουμε συμφωνήσει με τον πάροχο μας.

Προσοχή.

4G3G960

Ειδικά οι κάτοχοι των 4G μοντέλων θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα φειδωλοί όσον αφορά την χρήση, διότι αφού όλα γίνονται με ταχύτερους ρυθμούς, θα δείτε τα Mb σας να κάνουν “φτερά” και πολλές φορές να παίρνουν μαζί τους και ένα σημαντικό ποσοστό από την μπαταρία σας.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση