iPad mini Retina, έρχεται τις επόμενες ημέρες με τσουχτερές τιμές

You are currently viewing iPad mini Retina, έρχεται τις επόμενες ημέρες με τσουχτερές τιμές

Το νέο μικρό tablet της Apple, το ολοκαίνουργιο iPad mini με οθόνη Retina πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελληνική αγορά τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της iSquare.

Το iPad mini με οθόνη Retina διαθέτει οθόνη διαγωνίου 7,9 ιντσών με 3,1 εκατομμύρια pixel, προσφέροντας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Apple γιατί δεν το έχουμε πιάσει στα χέρια μας ακόμα, εξαιρετική ευκρίνεια. Στην καρδιά του χτυπά ο νέος 64-bit επεξεργαστής A7, ενώ όπως θα περίμενε κανείς, ενσωματώνει iOS 7.

Πάμε τώρα στα δύσκολα, δύσκολα γιατί ναι μεν έρχεται εκ των έσω πλήρως ανανεωμένο το νέο μικρό iPad, από την άλλη η τιμολογιακή πολιτική της Apple ανεβάζει την τιμή του – από κάποιες πρώτες πληροφορίες – περίπου 100 ευρώ από την αντίστοιχη έκδοση του iPad mini πρώτης γενιάς.

Αν αξίζει αυτά τα επιπλέον 100 ευρώ είναι ένα ερώτημα που θα λάβει απάντηση τις αμέσως επόμενες εβδομάδες στα καταστήματα μιας και υπάρχουν στην αγορά επώνυμα 7άρια tablet με 4-πύρηνους επεξεργαστές στα 300 ευρώ, τιμή που είναι ήδη χαμηλότερη από αυτή του πρώτου iPad mini.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση