iPhone 5S οι πρώτες φωτογραφίες

You are currently viewing iPhone 5S οι πρώτες φωτογραφίες

Το iPhone 5 έχει λιγότερο από τρεις μήνες στην αγορά αλλά η Apple φαίνεται πως ήδη ετοιμάζει τον διάδοχο του μιας και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από parts του επερχόμενου … iPhone 5S.

Τώρα για το όνομα – iPhone 5S – δεν θα πάρουμε όρκο μιας και η Apple κάνει πραγματικά ότι θέλει κάθε φορά, αλλά όσον αφορά τις φωτογραφίες θα είμαστε περισσότερο βέβαιοι για το τι βλέπουμε και υπάρχει λόγος για αυτό.

Θα ξεκινήσουμε αναφέροντας ότι οι φωτογραφίες αυτές βγήκαν στο φως της δημοσιότητας από το ETradeSupply το οποίο μας έχει δώσει και παλαιότερα δείγματα πραγματικών εξαρτημάτων από συσκευές της Apple οι οποίες αργότερα κυκλοφόρησαν στην αγορά.

Ξεπερνάμε το κομμάτι των φωτογραφιών και ερχόμαστε στο γεγονός ότι έχουμε αρχές Δεκέμβρη και ξεκίνησαν οι φήμες για την επόμενη γενιά του iPhone, την 7η κατά σειρά. Αυτό μάλλον σημαίνει ότι η Apple για μια ακόμα φορά θα παρουσιάσει μια συσκευής της σε χρόνο μικρότερο από τον άτυπο ετήσιο κύκλο που συνηθίζει να τις παρουσιάζει. Έτσι αν έχουμε τα πρώτα δείγματα για το iPhone 5S αρχές Δεκέμβρη, τότε το τελικό προϊόν στα χέρια του Tim Cook θα το δούμε όλοι μαζί παρέα κάποια στιγμή τον Ιούνιο. Ίσως στο WWDC 2013. Ίσως αυτό βέβαια να έχει να κάνει και με επαναπρογραμματισμό των ημερομηνιών παρουσίασης των προϊόντων μιας και η μεγάλη έκπληξη, το iPad 4, παρουσιάστηκε αρχές φθινοπώρου, έτοιμο δηλαδή για την αγορά των Χριστουγέννων και όχι κάποια στιγμή το Μάρτιο όπως συνηθιζόταν.

Οι αλλαγές που φαίνονται στις φωτογραφίες και συγκρίνονται με τα αντίστοιχα εξαρτήματα του iPhone 5 είναι μικρές και για αυτό αποφασίσαμε να ονομάσουμε το επόμενο iPhone 7ης γενιάς, iPhone 5S. Θα παρατηρήσετε μικρές αλλαγές στα σημεία που βρίσκονται οι βίδες, ενώ η πλάτη του πρωτότυπου αυτού δεν μας δίνει καμία πληροφορία για το όνομα του. Νωρίς είναι ακόμα άλλωστε.

Αν μαζί με τις αλλαγές αυτές καταφέρει η Apple να ρίξει και την τιμή του, τότε θα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση