LG G6: Ανακοινώνεται επίσημα στις 26 Φεβρουαρίου στο MWC 2017

You are currently viewing LG G6: Ανακοινώνεται επίσημα στις 26 Φεβρουαρίου στο MWC 2017

Με τον πλέον επίσημο τρόπο η LG μας ενημέρωσε ότι στη Βαρκελώνη, στα πλαίσια του MWC 2017 θα παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα, το πολυαναμενόμενο LG G6.

Μετά την ανεπιτυχή εμπορικά πορεία του αρθρωτού LG G5 που ανακοίνωσε πέρυσι το ίδιο διάστημα, η LG με τη νέα της ναυαρχίδα αναμένεται να περάσει και πάλι σε κλασσικές συσκευές μη αρθρωτού σχεδιασμού.

Η ανακοίνωση της LG γράφει “See more, Play More” και για την ώρα μπορούμε μόνο εικασίες να κάνουμε για το τι θα σημαίνει αυτό για το LG G6. Μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία είναι μια πιθανότητα για τη νέα συσκευή. Όπως και να έχει το νέο μοντέλο θα του δούμε μια ημέρα πριν την έναρξη του MWC 2017, στις 26 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε οι φήμες για αυτό θα πάρουν φωτιά.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση