Μεταμόρφωση Google Play εν όψει Google I/O

You are currently viewing Μεταμόρφωση Google Play εν όψει Google I/O

Σε λίγες ξεκινά το Google I/O 2013 και αν και οι περισσότεροι από εμάς δεν θα βρεθούμε εκεί μπορούμε άμεσα να δούμε από την Android συσκευή μας το ανανεωμένο Google Play

GioStr2690

Το ανανεωμένο Google Play από εχθές το βράδυ διαθέτει νέο, μινιμαλιστικό περιβάλλον χρήσης. Η έκδοση 4.1.6, στην οποία αναφερόμαστε, άρχισε να “ρολάρει” από το βράδυ της Τρίτης και φέρνει πολύχρωμα κουμπιά και καλύτερη κατηγοριοποίηση στις εφαρμογές, τα παιχνίδια και τις ταινίες [όπου αυτές είναι διαθέσιμες] για το ηλεκτρονικό κατάστημα της Google.

Την εμφάνιση τους κάνουν και δύο νέες υπηρεσίες συγχρονισμού, το “App Data” και το “People Details”, πιθανοί ίσως προάγγελοι της μελλοντικής πλατφόρμας παιχνιδιών της Google για την οποία κυκλοφορούν φήμες τις τελευταίες ημέρες.

AdrPlaND960

Η μεταμόρφωση του Play ξεκίνησε περίπου πριν από ένα μήνα, με την αλλαγή της ταπετσαρίας σε πιο ανοιχτόχρωμο τόνο και με μεγαλύτερες εικόνες στην περιγραφή των εφαρμογών. Στόχος αυτών των αλλαγών δεν είναι άλλος από την καλύτερη και ευκολότερη περιήγηση των χρηστών.

Μπορείτε να κατεβάσετε το .ΑΡΚ από εδώ.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση