MFi [Made for iPhone] controller κάνει την εμφάνιση του

You are currently viewing MFi [Made for iPhone] controller κάνει την εμφάνιση του

Μια “πρωτιά” για την Apple, πέραν των ανακοινώσεων που είχαμε σχετικά με τα δικά της προϊόντα, ήταν η επίσημη διαβεβαίωση ότι θα αρχίσει να υποστηρίζει πιστοποιημένα MFi [Made for iPhone] περιφερειακά και συγκεκριμένα controllers για παιχνίδια. 

Από νέα λοιπόν στοιχεία που έχουν προκύψει, φαίνεται ότι η Apple σχεδιάζει να συνεργαστεί τόσο με την Logitech όσο και με την MOGA γαι την υλοποίηση αυτών των συσκευών και αν κρίνουμε από την δημοσίευση μιας φωτογραφίας, μάλλον έχουν ξεκινήσει οι δοκιμές.

DPadMFi960

Η εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει έναν controller αρκετά μεγάλο για να χωρέσει ένα iPhone 5, θυμίζει αρκετά φορητή κονσόλα, με ένα D-pad στην αριστερή πλευρά του και ένα πλήθος κουμπιών στη δεξιά πλευρά. Δείχνει αρκετά λεπτή και προσεγμένή κατασκευή, ακόμα και για πρωτότυπο, ενώ διακρίνεται και μια σύνδεση “Lightning”, ίδια με αυτή που χρησιμοποιεί το τελευταίο iPhone για να φορτίζει και για να επικοινωνεί με τα PC και τα Mac.

Lgtk960

Κάποιοι θέλουν την συσκευή να είναι μια υλοποίηση της Logitech, που σίγουρα θα είναι η πρώτη που θα μπει στον χορό, με δεδομένη την κυκλοφορία πολλών παρόμοιων controllers και από άλλες εταιρείες. Πολύ πιθανό λοιπόν μέχρι το Φθινόπωρο να έχουμε στα χέρια μας τα πρώτα από αυτά τα μοντέλα, ελπίζουμε και σε λογικές τιμές.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση