Ίσως δούμε το tablet της Microsoft την ερχόμενη εβδομάδα

You are currently viewing Ίσως δούμε το tablet της Microsoft την ερχόμενη εβδομάδα

Όπως πρώτοι από όλα τα Ελληνικά μέσα σας ενημερώσαμε η Microsoft τη Δευτέρα έχει προσκαλέσει σε ένα event τα μεγαλύτερα Αμερικάνικα μέσα. Οι υποψίες πλέον οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ίσως εκεί παρουσιαστεί το tablet της Microsoft.

Η φήμη έρχεται από τα παιδιά στο Mashable και αναφέρουν ότι είναι πιθανό στο event της Microsoft που θα πραγματοποιηθεί στο Hollywood να δούμε ένα tablet που θα έχει σχεδιάσει η Microsoft και θα τρέχει Windows RT, μια έκδοση των Windows που θα δούμε με την κυκλοφορία των Windows 8.

Εφόσον η παραπάνω φήμη αποδειχθεί αληθινή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο γίγαντας που ακούει στο όνομα Microsoft θα έχει προσπαθήσει να ανταγωνιστεί την Apple στην προϊoντική κατηγορία των tablets. Η Microsoft και παλαιότερα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία μέχρι τώρα, έχει παρουσιάσει σε συνεργασία με άλλους κατασκευαστές tablets.

Υπομονή μέχρι αργά τη Δευτέρα – ώρα Ελλάδος – όπου θα πραγματοποιηθεί το event και θα μάθουμε περισσότερα.

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση