Mobile Print η νέα υπηρεσία της ΗΡ συμβατή με τα smartphones της Samsung

You are currently viewing Mobile Print η νέα υπηρεσία της ΗΡ συμβατή με τα smartphones της Samsung

Mobile Print ονομάζεται η νέα υπηρεσία εκτύπωσης, συμβατή με σχεδόν 200 μοντέλα εκτυπωτών inkjet και LaserJet της HP, που θα υποστηρίζεται από το νέο Samsung GALAXY S4 και θα είναι διαθέσιμη εντός του έτους ως υπηρεσία αναβάθμισης του Samsung GALAXY S3 και Note 2, προσφέροντας ενσωματωμένη συμβατότητα ασύρματης εκτύπωσης. 

Σήμερα η HP παρουσίασε αυτήν τη νέα υπηρεσία, μια επένδυσή της στον χώρο του mobile printing, ανταποκρινόμενη στις βασικές ανάγκες των σημερινών χρηστών και της κατά παραγγελίας εξατομικευμένης εκτύπωσης από σχεδόν οποιοδήποτε δυνατό σημείο. Οι χρήστες θα μπορούν να τυπώσουν με δύο τρόπους.

AllGSs960Είτε συνδέοντας τη συσκευή Samsung και τον εκτυπωτή HP στο ίδιο τοπικό δίκτυο μέσω Wi-Fi ή χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HP μέσω άμεσης ασύρματης εκτύπωσης χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση, εργαλεία, οδηγοί ή αλλαγές στην παραμετροποίηση του δικτύου του κινητού, καθιστώντας την εκτύπωση ακόμα πιο εύκολη.

Απαιτεί μόνο τρία βήματα: επιλογή αρχείου, φωτογραφίας ή ιστοσελίδαςεπιλογή εκτυπωτή [είτε απευθείας, είτε μέσω Wi-Fi] και εκτέλεση εκτύπωσης. Η διαδικαία υποστηρίζει εκτυπώσιμες μορφές αρχείων όπως JPG, PNG, HTML, PDF και MS Office.

PolAndr960

Παράλληλα, αποτελεί την μοναδική υπηρεσία που προσφέρει εξελιγμένες ρυθμίσεις και επιλογές εκτύπωσης, όπως εκτύπωση διπλής όψης, επιλογές χρώματος και τύπου χαρτιού ενώ ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμη σε πολλές εφαρμογές για συσκευές Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Email Client, Android Browser, Photo Gallery, Contacts, S Note και Polaris Office.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση