Nokia 6: Ξεπούλησε σε 1 λεπτο!

You are currently viewing Nokia 6: Ξεπούλησε σε 1 λεπτο!

Το brand της Nokia επιστρέφει και όλα δείχνουν ότι αυτό γίνεται ιδιαίτερα δυναμικά μιας και το επερχόμενο smartphone της, το Nokia 6 ξεπούλησε στην Κίνα μέσα σε 1 μόλις λεπτό!

Το νέο Nokia 6 θα του δούμε για πρώτη φορά στην επίσημη παρουσίαση του στο MWC 2017 στη Βαρκελώνη στις 26 Φεβρουαρίου. Εκεί θα μάθουμε πληροφορίες για το πότε θα κάνει launch στις αγορές, ενώ στο ίδιο event κάποιοι περιμένουν ανακοίνωση και άλλων μοντέλων κάτω από το brand της Nokia.

Το brand της Nokia το διαχειρίζεται η HMD Global για τα επόμενα 10 χρόνια, έφτιαξαν ένα flash site και οι Κινέζοι ενθουσιάστηκαν με τη συσκευή τόσο που αυτό ξεπούλησε σε μόλις 1 λεπτό. H αλήθεια βέβαια είναι πως δεν υπάρχει – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – επίσημη πληροφορία για τον αριθμό των συσκευών που έγιναν διαθέσιμες. Οι εγγραφές πάντως των ενδιαφερόμενων για την αγορά του ξεπέρασαν τις 1 εκατομμύριο.

Όπως και να έχει εμείς σημειώνουμε ότι το Nokia 6 έχει ενδιαφέροντα specs μιας και θα έρθει με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 430, μνήμη RAM 4GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB, κάμερα πίσω με αισθητήρα 16MPixels, εμπρός 8MPixels, μπαταρία χωρητικότητας 3.000mAh και προ-εγκατεστημένο το Android 7.0 Nougat.

Πηγή

 

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση