Nokia Lumia 620, το οικονομικό Windows Phone

You are currently viewing Nokia Lumia 620, το οικονομικό Windows Phone

Σήμερα η Nokia ανακοίνωσε το νέο Windows Phone 8 smartphone της, το Lumia 620. Το νέο Nokia Lumia 620 είναι η οικονομική πρόταση της σειράς Lumia, χωρίς όμως να υστερεί σε εξοπλισμό και χαρακτηριστικά όπως θα δείτε παρακάτω.

Το νέο Nokia Lumia 620 ανακοινώθηκε σήμερα στο LeWeb 2012 το οποίο πραγματοποιείτε στο Παρίσι, διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 3,8 ιντσών με ανάλυση 800×400 pixels, επεξεργαστή Snapdragon S4 Plus στο 1 GHz και κάμερα στην πίσω πλευρά του με αισθητήρα 5 MPixels. Η συσκευή ενσωματώνει μνήμη RAM 512 MB και 8 GB αποθηκευτικού χώρου ο οποίο μπορεί να επεκταθεί έως στα 64 GB χάρη σε υποδοχή μνήμης microSD που διαθέτει.

Στον εξοπλισμό του Nokia Lumia 620 υπάρχει Wi-Fi, Bluetooth 3.0, NFC και 3G όσον αφορά τις δυνατότητες σύνδεσης, ενώ η τιμή διάθεσης του στις ΗΠΑ αναμένεται να είναι 249 δολάρια. Η συσκευή θα διατεθεί αρχικά στις αγορές της Ασίας ξεκινώντας από τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενώ θα ακολουθήσουν η Ευρώπη, η Μέση ανατολή και άλλες αγορές.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση