Ο επεξεργαστής A7 του iPhone 5S είναι 31% ταχύτερος από τον A6

You are currently viewing Ο επεξεργαστής A7 του iPhone 5S είναι 31% ταχύτερος από τον A6

Στις 10 Σεπτέμβρη περιμένουμε να δούμε το iPhone 5S, ο Clayton Morris όμως από το Fox News έχει – όπως αναφέρει – πηγές μέσα από την Apple οι οποίες αναφέρουν ότι ο Α7 επεξεργαστής του iPhone 5S είναι 31% ταχύτερος από τον Α6 του iPhone 5.

Το benchmark που έχει χρησιμοποιηθεί δεν το γνωρίζουμε και έτσι δεν έχει διευκρινιστεί αν η αυξημένη απόδοση αφορά την CPU ή τη GPU, όπως και να έχει όμως είναι μια σημαντική αύξηση των επιδόσεων.

Μια ακόμα σημαντική πληροφορία αποκάλυψε μέσω tweet ο ρεπόρτερ αναφέροντας ότι το iPhone 5S θα ενσωματώνει αποκλειστικό ολοκληρωμένο για το motion tracking της συσκευής, κάτι που σχετίζεται άμεσα με τη λειτουργία της κάμερας.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι επόμενες ημέρες μέχρι και τη 10η Σεπτεμβρίου θα είναι αποκαλυπτικές. Μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

This Post Has 2 Comments

  1. dimitris_tz

    Δηλαδη σαν εναν S4 Pro….!!??

Αφήστε μια απάντηση