Ο κόσμος … γελάει με το iPhone 5 [VIDEOS]

You are currently viewing Ο κόσμος … γελάει με το iPhone 5 [VIDEOS]

Η κυκλοφορία ενός τόσο δημοφιλούς τεχνολογικού προϊόντος όπως το iPhone 5 πέραν από τους φανατικούς θαυμαστές του έχει και εκείνους που εκμεταλλεύονται το γεγονός για να γελάσουμε. Μαζέψαμε εδώ όσα αστεία κυκλοφορούν αυτές στο internet και έχουν να κάνουν με το iPhone 5.

update 21.9: iPhone 5: The tallest think happened to iPhone since iPhone.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XNBP18nrRdw?rel=0]

update 18/9: Ένα promo video για το iPhone 5 όπως το φαντάσατηκε μια παρέα.

Η παρακάτω εικόνα – προϊόν επεξεργασίας προφανώς – παρουσιάζει το … iPhone 10 και προφανώς χλευάζει το γεγονός προσθήκης άλλης μιας γραμμής εικονιδίων στην οθόνη του iPhone 5.

Επιτυχημένο concept αν και η Apple μου φαίνεται θα διαφωνήσει γιατί δεν θα μπορούμε να το χειριστούμε με το ένα χέρι 🙂

Στην εκπομπή του Jimmy Kimmel η οποία προβάλετε στο δίκτυο ABC στις ΗΠΑ βγήκαν στο δρόμο να ρωτήσουν τον απλό κόσμο πως τους φαίνεται το νέο iPhone 5. Οι ερωτηθέντες ανέφεραν τι τους αρέσει περισσότερο και κάποιοι το σύγκριναν ακόμα και με το δικό τους iPhone 4S.

Θα μου πείτε που είναι το πρόβλημα. Πουθενά αν εξαιρέσουμε ότι δοκίμαζαν ένα iPhone 4S. Απολαύστε!

Άλλη μια εκπομπή στην Αμερικάνικη τηλεόραση την ίδια ημέρα φαίνεται πως είχε κανονίσει με την Apple να τους δανείσουν ένα iPhone 5. Κάτι όμως δεν πήγε καλά όπως θα δείτε στο video που ακολουθεί.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ θα ανεβάζουμε όλα τα αστεία που κυκλοφορούν για το iPhone 5.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση