Πέφτει η τιμή του iPhone 5

You are currently viewing Πέφτει η τιμή του iPhone 5

Όλα δείχνουν ότι είμαστε ίσως πιο κοντά από όσα φανταζόμαστε στον αντικαταστάτη του iPhone 5 μιας και στις ΗΠΑ τουλάχιστον ανακοινώθηκαν ήδη μειώσεις στην τιμή διάθεσης της ναυαρχίδας της Apple.

Την αρχή κάνει η T-Mobile η οποία από εχθές διαθέτει το μοντέλο με τα 16GB μνήμης στα 150 δολάρια. Προφανώς η τιμή αυτή αφορά την αγορά του iPhone 5 με συμβόλαιο στην T-Mobile, το οποίο περιλαμβάνει πάγιο περίπου 20 δολαρίων μηνιαία.

Συγκεκριμένα η T-Mobile εδώ και ένα μήνα είχε προσφορά στην ίδια σύνδεση το iPhone 5 από 200 δολάρια – που είναι κανονική τιμή – στα 100 δολάρια. Μετά την λήξη της προσφοράς όμως αντί η τιμή να επανέλθει στα 200 δολάρια η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αυτή μειώνεται στα 150 δολάρια.

Πλέον βρισκόμαστε λιγότερο από ένα μήνα πριν το WWDC 2013 στο οποίο εικάζεται ότι η Apple θα ανακοινώσει το νέο iPhone και τέτοιες κινήσεις δίνουν υπόσταση σε αυτές τις φήμες.

Υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμα.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση