Πριν το τέλος Απριλίου το HTC One στην Ελλάδα

You are currently viewing Πριν το τέλος Απριλίου το HTC One στην Ελλάδα

Η ναυαρχίδα της HTC, το εντυπωσιακό One, ανακοινώθηκε το Φεβρουάριο, μέχρι σήμερα όμως υπάρχουν προβλήματα λόγω ελλείψεων σε ορισμένα εξαρτήματα της UltraPixel κάμερας της συσκευής, κάτι που καθυστερεί και τη διάθεσή της στην αγορά. Το HTC One έχει αποσπάσει, όχι άδικα, ιδιαίτερα θετικές κριτικές τόσο για τα χαρακτηριστικά του, όσο όμως και για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του. Έτσι έχει δημιουργήσει το … απαραίτητο hype και έχει καταφέρει να μπει στην καρδιά πολλών υποψήφιων αγοραστών οι οποίοι αναμένουν την κυκλοφορία του.

Εχθές η HTC μας έστειλε μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση η οποία οριοθετεί την κυκλοφορία του HTC One σε κάθε αγορά. Στην Ελλάδα, όπως θα δείτε παρακάτω, το περιμένουμε στα τέλη Απριλίου.

Η διάθεση του νέου HTC One θα ξεκινήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ταϊβάν την επόμενη εβδομάδα, και στην υπόλοιπη Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τις περισσότερες χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού πριν από το τέλος του Απριλίου.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον!

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση