Samsung Galaxy S8: Διέρρευσε το press render

You are currently viewing Samsung Galaxy S8: Διέρρευσε το press render

Οι διαρροές για το επερχόμενο Samsung Galaxy S8 δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες, η καλύτερη όλων όμως φαίνεται πως είναι η εικόνα press render της νέας συσκευής η οποία και μας δείχνει με ακρίβεια το look της επόμενης ναυαρχίδας της Samsung.

Η εικόνα όλα όσα έχουν διαρρεύσει έως σήμερα για το Samsung Galaxy S8, το οποίο θα κυκλοφορήσει με dual-curved Super AMOLED οθόνη η οποία φημολογείται ότι θα έχει διαγώνιο 5,8 ιντσών στην μικρή έκδοση και 6,2 ίντσες στην μεγάλη έκδοση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νέες οθόνες θα είναι “ευαίσθητες στην πίεση”, κάτι ανάλογο με το Force Touch της Apple στα iPhone.

Τα νέα Galaxy S8 θα έρθουν με επεξεργαστή Snapdragon 835 ή Exynow, ανάλογα την αγορά  στην οποία θα κυκλοφορήσει η συσκευή, ενώ θα ενσωματώνουν 4GB RAM, ταχύτατο αποθηκευτικό χώρο που θα προσφέρεται με χωρητικότητες που θα ξεκινούν από τα 64GB (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD) και μπαταρίες στα 3000mAh και 3500mAh αντίστοιχα για τα μοντέλα των 5,8 ιντσών και 6,2 ιντσών.

Όσον αφορά τώρα αυτό που πολλοί περιμένουν από περυσι, την αναγώριση ίριδας, φαίνεται ότι ή νέα συσκευή θα το ενσωματώσει, ενώ θα διαθέτουν εμπρόσθια κάμερα 8,0 MPixels και κύρια κάμερα Dual Pixel στα 12 MPixels και στις δύο περιπτώσεις με f/1.7.

Τέλος υπάρχει έντονη φημολογία, σε βαθμό που να επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενός dock για τις νέες συσκευές το οποίο θα τις μετατρέπει σε … υπολογιστές, κάτι ανάλογο με το Continuum της Microsoft για τα Lumia 950/950XL.

Τα νέα Galaxy S8 δεν θα τα δούμε στο MWC 2017 στη Βαρκελώνη αλλά σε ξεχωριστό event στα τέλη Μαρτίου – μάλλον στις 29 Μαρτίου – στη Νέα Υόρκη.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση