Samsung Galaxy Tab S3: Έρχεται στο MWC 2017

You are currently viewing Samsung Galaxy Tab S3: Έρχεται στο MWC 2017

Την επίσημη ανακοίνωση του νέου Galaxy Tab S3 θα πραγματοποιήσει η Samsung στη Βαρκελώνη, στα πλαίσια του φετινού Mobile World Congress 2017 (MWC17).

Όλες οι πληροφορίες μέχρι στιγμής ήθελαν μια χλιαρή παρουσία της Samsung στο φετινό Mobile World Congress μιας και η ναυαρχίδα των smartphone της, το Galaxy S8, θα ανακοινωθεί περί τα τέλη Μαρτίου σε ξεχωριστό event στη Νέα Υόρκη.

Η διάψευση περί χλιαρής παρουσίας ήρθε από την Samsung μιας και έστειλε προσκλήσεις στον τύπο για event στις 26 Φεβρουαρίου, μια ήμερα πριν την επίσημη έναρξη του MWC 2017, στο οποίο θα δούμε το νέο Galaxy Tab S3.

Οι φήμες τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το νέο tablet της Samsung πραγματικά οργιάζουν, ενώ υπήρξε μέχρι και διαρροή από την FCC, όπου περνάει τις τελευταίες δοκιμές πριν πάρει την ανάλογη έγκριση για την κυκλοφορία του.

Το νέο Galaxy Tab S3 έρχεται να αντικαταστήσει το Galaxy Tab S2, ένα tablet που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2015 και αν επιβεβαιωθούν οι διαρροές θα έρθει με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Αναμένεται να δούμε οθόνη διαγωνίου 9,7 ιντσών ανάλυσης 2.048×1.536 pixels, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 με 4GB μνήμης RAM, μια σημαντική αναβάθμιση συγκριτικά με τον Snapdragon 652 και τα 3GB μνήμης RAM που φέρει το Galaxy Tab S2. Σχεδόν βέβαιο θα πρέπει να θεωρείτε ότι το νέο tablet της Νοτιο Κορεατικής εταιρείες θα έρθει με Android 7.0 Nougat.

Μείνετε συντονισμένοι μιας και θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για οτιδήποτε νέο στο MWC17.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση