Samsung Wallet, το αντίπαλο δέος του Passbook

You are currently viewing Samsung Wallet, το αντίπαλο δέος του Passbook

Έτοιμο και διαθέσιμο για την ανάπτυξη εφαρμογών ενός νέου “ψηφιακού πορτοφολιού” είναι σύμφωνα με την Samsung το API για όσες εταιρείες είναι διατεθειμένες να συνεργαστούν και να προσφέρουν την δυνατότητα αλληλεπίδρασης των συσκευών της με υπηρεσίες εισιτηρίων, κουπονιών και άλλων ψηφιακών πληρωμών

SamsungWalletToken-960

Η ανακοίνωση έγινε στο, που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Samsung-Wallet-MWC-960

Η Samsung έδωσε την ευκαιρία σε συγκεκριμένους developers να αποκτήσουν πρόωρα πρόσβαση στο API και ταυτόχρονα έβαλε τους υπόλοιπους σε λίστα αναμονής για αυτόν τον ερχόμενο Μάιο.

Το Samsung Wallet είναι η αντίστοιχη υπηρεσία Passbook της Apple, αρκετά δημοφιλής στο εξωτερικό, η οποία σιγά σιγά κάνει την εμφάνιση της και στην χωρά μας περισσότερο με την μορφή προσκλήσεων σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ασχολείται ως δημοσιογράφος με το χώρο της τεχνολογίας από το 2002. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα έντυπά του ειδικού τύπου στην Ελλάδα αναφορικά με την πληροφορική όπως το PC Magazine, ενώ από το 2012 και μετά αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα, έχει καλύψει δημοσιογραφικά μερικές από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τεχνολογίας, ενώ συμμετέχει και σε podcasts με θεματολογία την τρέχουσα τεχνολογική επικαιρότητα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρονικά και φυσικές επιστήμες, ενώ μιλά και γράφει πολύ καλά Αγγλικά. Είναι ερασιτέχνης αστρονόμος, του αρέσουν τα μαθηματικά, σχεδιάζει και υλοποιεί websites και εδώ και λίγα χρόνια, ως ερασιτέχνης μελισσοκόμος, παράγει το δικό του μέλι.

Αφήστε μια απάντηση